NOR CURIER 930X122

    ALEGERI_PNL_ARGES_27

    USL, dragoste cu năbădăi: „Ne certăm prea în sufragerie şi ne împăcăm prea în dormitor!”

    Cel mai „colorat” discurs de la Conferința de alegeri de azi a PNL Argeș l-a avut un actor.

    Mircea Diaconu, fost senator de Curtea de Argeș și Câmpulung, fost ministru al Culturii și posibil viitor europarlamentar, a comentat în stilul său caracteristic certurile și împăcările repetate din USL.

    „Un cetățean m-a oprit pe stradă și mi-a spus că nenorocirea în orice familie vine din faptul că părinţii se ceartă în sufragerie şi se împacă în dormitor. Și noi, la USL-ul nostru, cred că la fel facem: ne certăm prea în sufragerie şi ne împăcăm prea în dormitor! Probabil că aşa e natural să fie, însă, până la urmă, puterea fiecăruia de a trece peste orice greutate, peste orice necaz, peste orice vas spart trebuie să însemne înţelepciunea fiecăruia şi, mai ales, pentru că au de făcut nişte lucruri extrem de importante. Câtă vreme ce avem de făcut este mai important decât celelalte amănunte, trebuie să avem înţelepciunea mereu să trecem peste ele! Motto-ul familiei mele, o familie veche, sunt căsătorit cu soţia mea de 33 de ani şi au fost momente foarte grele, poate sunt şi azi, motto-ul familiei noastre este un vers din Ion Barbu: «Să fim precum ne-am împăcat!». Aşa că asta doresc şi eu USL-ului şi dumneavoastră tuturor!”, a spus Mircea Diaconu în aplauzele celor peste 600 de delegați liberali adunați în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

    Președintele PNL, Crin Antonescu, a ținut să îi dea, amical, o replică. „Când s-a încheiat această înţelegere, ea nu s-a încheiat ca o tocmeală: «Dă-mi mie prim-ministru, ia şi tu preşedinte!». Nu, ea s-a încheiat pe nişte criterii, pe nişte argumente foarte solide. Şi eu, dragă maestre Mircea Diaconu, nici în sufragerie, nici în dormitor nu mă cert şi nu mă împac! Nu mă cert şi nu mă împac şi nu avem ce ne certa şi nu avem ce ne împăca pentru că nu suntem la piaţă, pentru că nu tocmim un preţ, pentru că nu dăm de la unii spre alţii ceva ce este doar al nostru!”, a replicat Antonescu, aplaudat, la rândul său, de asistență.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90