New Profesional Consult 930 x 122

    ALEGERI_PNL_ARGES_10

    Va reuși Iani Popa să pună piciorul în prag?

    Conducerea centrală a liberalilor a stabilit pragul electoral pe care PNL Argeș e musai să-l atingă la europarlamentarele de anul viitor.

    ALEGERI_PNL_ARGES_11În Conferința de astăzi de alegeri a filialei, Eduard Hellvig, secretarul general al PNL, a anunțat obiectivul: Argeșul liberal va trebui să aducă la zestrea electorală a partidului minim 37.000 de voturi. Hellvig a spus că targetul PNL la nivel național pentru alegerile europarlamentare este de 1.500.000 de voturi, adică de 25%. „Vă rog din suflet, apucați-vă de muncă!”, li s-a adresat el sutelor de delegați liberali din întreg județul prezenți azi la Conferința de alegeri desfășurată la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești. Secretarul general al PNL a mai formulat o cerere: „Îmi doresc ca la municipiu, la PNL Pitești, să aveți o organizație puternică!”.

    Va reuși Iani Popa, reales azi președinte al PNL Argeș pentru un mandat de patru ani, să atingă cu oamenii lui din filială pragul de 37.000 de voturi? Eduard Hellvig a evitat să precizeze clar dacă Popa și ai lui ar urma să fie sancționați, poate chiar cu demiterea din funcții, de către conducerea centrală a partidului în cazul în care nu ar atinge targetul respectiv.

    ALEGERI_PNL_ARGES_12La Conferința Teritorială a PNL Argeș au fost prezenți ca invitați prefectul Cristian Soare, care provine din PNL, Constantin Nicolescu, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Florin Tecău, vicepreședinte al Consiliului Județean, tot de la PSD, Cornel Lazăr, liderul filialei PC, Tudor Pendiuc, primarul PSD-ist al Piteștiului, parlamentarii social-democrați Șerban Valeca, Gheorghe Marin și Radu Vasilică, președintele UNPR Argeș, Georgiu Gingăraș, șeful Asociației Oamenilor de Afaceri, Virgil Dumitru, și rectorul Universității de Stat din Pitești, Ionel Didea.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3