930×122 CAPRA 5

vacaroiu_nico_ep_simf

Vacaroiu a cumparat flori de la Simfonia Lalelelor

Presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, a fost prezent la Simfonia Lalelelor, la prima sa aparitie publica de la operatia pe cord de pe 25 martie. Nu la momentele oficiale, el preferand să se plimbe si sa cumpere flori insotit de presedintele C.J. Arges Constantin Nicolescu.
Pana la urma, Constantin Nicolescu si fostul premier, care a venit insotit, desigur, de garzile de corp ale S.P.P., s-a oprit la standul comerciantilor olandezi, de unde au cumparat de la fire de rosii, la panselute, lalele. O multime de flori pe care cei doi presedinti vor sa le cultive acasa. De altfel, Vacaroiu a dus florile, asa cum a spus, la resedinta de la Stefanesti, acolo unde se afla in recuperare de mai bine de o saptamana. {loadposition inside}

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3