Eurial 930 x 122

vacaroiu

Vacaroiu l-a asteptat pe Nicolescu la Floreasca

Preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, fost parlamentar PSD de Argeş, l-a aşteptat pe preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti. Starea de sanatate a lui Nicolescu s-a mai ameliorat, in timp ce sotia sa, Viorica Nicolescu, este internata la Terapie Intensiva la Spitalul Judetean Pitesti.

Văcăroiu a declarat, la Realitatea TV, că la spital au fost chemaţi Daniela Bartoş, Şerban Brădişteanu şi Mircea Beuran.

Văcăroiu a menţionat că Nicolescu a fost preşedinte al CJ Argeş şi pe vremea când el conducea Guvernul. „Şi a avut rezultate excepţionale. Oamenii care fura nu fac atac de cord, ascultati la mine!”, a spus Văcăroiu.

El a adăugat că nu este clar de ce a fost arestat Nicolescu. Pe de altă parte, Văcăroiu a menţionat că nu doreşte să comenteze politic acest caz.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, care a făcut un atac de cord, joi seară, la scurt timp după ce Tribunalul Argeş a decis arestarea sa preventivă, a fost adus la Spitalul Floreasca din Capitală, acesta fiind preluat de la ambulanţă de un echipaj medical.

Preşedintelui CJ Argeş, Constantin Nicolescu, arestat, joi seară, i s-a făcut rău în momentul în care urma să fie scos din instanţă şi dus în arest, fiind luat cu o targă şi dus la o ambulanţă aflată în curtea Tribunalului Argeş, iar la scurt timp a leşinat şi soţia acestuia.

Lui Nicolescu i s-a făcut în holul Tribunalului, în momentul în care aştepta ca duba Poliţiei să vină să îl preia pentru a-l duce în arest. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, al cărei echipaj i-a acordat primul ajutor.

„După primele simptome ar putea fi vorba despre un atac de cord şi urmează să îi acordăm îngrijiri medicale şui să vedem în contuinuare cum evoluează”, a spus dr. Cristina Stocheci de la Serviciul de Ambulanţă Argeş.

La scurt timp, şi soţia preşedintelui CJ Argeş a leşinat în holul instanţei, fiindu-i acordată şi acesteia asistenţă medicală.

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, a declarat că, din informaţiile furnizate de medici, preşedintele CJ Argeş, căruia i s-a făcut rău în instanţă, a suferit un atac de cord, deşi nu avea probleme cardiace, el precizând că şi soţiei, dar şi uneia dintre fiicele acestuia li s-a făcut rău. vPendiuc a spus că Nicolescu nu avea nicio afecţiune cardiacă, însă soţia acestuia avea probleme medicale, iar după ce i s-a făcut rău şefului CJ a leşinat şi aceasta.

Primarul din Piteşti a spus că şi uneia dintre fiicele lui Nicolescu i s-a făcut rău la scurt timp.

El a mai afirmat că înainte de a fi anunţată decizia instanţei, de emitere a mandatului de atrestare, Nicolescu era într-o stare psihică „relativ bună” şi era optimist în privinţa hotărârii Tribunalului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, reţinut de procurorii DNA Piteşti pentru luare de mită şi trafic de influenţă, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, au decis, joi seară, magistraţii Tribunalului Argeş.

Sursa: Romania Libera

Kaia 555×222
eurial 570×90