NOR CURIER 930X122

fulga

Vadim s-a suparat pe Fulga

Pitesti.10 martie 2010.
Marian Fulga, liderul judetean al PRM a fost exclus marti din partid. Decizia a fost luata in unanimitate de biroul permanent central al formatiunii si sustinuta de presedintele Corneliu Vadim Tudor. Alaturi de Fulga au mai fost exclusi seful filialei de la Botosani si presedintele PRM Vaslui, pentru abateri repetate de la disciplina de partid. O lovitura mare a fost si scoaterea in afara formatiunii a fostul senator Lucian Bolcas, una din figurile marcante ale PRM.
Fostul lider al PRM Argeș, Marian Fulga a declarat ca nu poate sa dea nume, insa crede ca a fost sapat din interior, iar aceasta excludere se datoreaza conflictelor pe care de-a lungul timpului le-a avut cu o parte dintre colegii lui. Gurile rele il vad deja pe Fulga in barca PSD, mai ales ca acesta a colaborat extrem de bine cu social-democratii in perioada 2004-2008 cat a fost vicepresedinte la Consiliului Judetean Arges.
Fulga a preluat conducerea PRM dupa ce fostul lider Ion Manzana a plecat la PC. Desi oficial nu a primit inca decizia, Fulga spune ca nu va accepta situatia si nu va pleca din partid fara sa ceara explicatii si fara sa se lupte pentru functia si o onarea sa.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3