930×122 POSADA 5

prm_sigla

Vadim, urmarit penal



Procurorii au inceput urmarirea penala impotriva lui Corneliu Vadim Tudor. Peremistii argeseni cred ca este vorba de o actiune cu iz politic.

Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au inceput urmarirea penala impotriva presedintelui Partidului Romania Mare (PRM), Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti, a anuntat, luni, avocata acestuia, Mariana Stefan, citata de Agerpres.

Avocata Mariana Stefan l-a insotit pe vicepresedintele PRM Marius Marinescu la Parchetul General, unde acesta a fost audiat aproximativ o ora de procurori, in calitate de martor.

„Eu cred ca toata acesta actiune este politica si nu face altceva decat sa-l propulseze pe Corneliu Vadim Tudor la Cotroceni”, a spus Marius Marinescu, la iesirea din sediul Parchetului.

Aceeasi atitutudine era ieri si in randurile peremistilor argeseni care erau convinsi ca Vadim este victima unui scenariu politic. Totusi, sunt si peremisti argeseni care sustin ca Vadim ar fi trebuit sa fie mai rezervat in actiunile sale din momentul in care la sediul PRM din Bucuresti s-au prezentat executorul judecatoresc si politistii pentru evacuarea PRM, casa fiind castigata in instanta de revendicatori.

Pe 5 ianuarie, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a anuntat ca Parchetul General a deschis un dosar penal in cazul scandalului provocat de europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor la evacuarea sediului PRM, acesta fiind cercetat pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si nerespectarea unei hotarari judecatoresti.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3