New Profesional Consult 930 x 122

    valeriu_stoica

    Valeriu Stoica: 158 km/h pe A1

    Aproape 80 de soferi vitezomani au fost prinsi dumunica pe autostrazi, de radarele politiei. Printre ei, si vicepreşedintele PDL Valeriu Stoica, care a fost prins de poliţişti în timp ce mergea pe autostrada Bucureşti-Piteşti cu 158 de kilometri la oră. Liderul pedelist a primit sancţiune contravenţională şi trei puncte penalizare.

    Poliţiştii de la Secţia de Poliţie Autostrăzi, sub coordonarea specialiştilor Direcţiei Rutiere din IGPR, au desfăşurat, sâmbătă şi duminică, acţiuni preventive, în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere şi, în principal, a vitezei peste limitele legale admise.
    Poliţia Autostrăzi a organizat, duminică, între orele 11.00-14.00, o acţiune care a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti. Astfel, pe autostradă au fost amplasate mai multe radare, iar echipajele Poliţiei Rutiere i-a amendat pe şoferii vitezomani.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90