Donaris 930 x 122

conferinta_psd15

Vanghelie, Geoana si Diaconescu vs restul PSD

Zi plina cu lovituri de teatru la Congresul Extraordinar al PSD. Delegatia din Arges a decis inainte de plecarea la Bucuresti sa il sustina pe Victor Ponta, ca urmare si a votului de la sondajul Conferintei Judetene. La Romexpo, Ponta a fost cel care a stat in mijlocul argesenilor inainte de inceperea lucrarilor, in timp ce Geoana aproape ca nu a bagat in seama cei 55 de delegati din judet.
conferinta_psd19 Dupa o cearta pe statut, a urmat o alta cearta, marca PSD Bucuresti, intre primarul de la Ilfov, Sorin Pandele si Mariean Vanghelie. In cele din urma, Pandele a fost escortat la masina. A urmat vizita unui grup de ghicitoare, care au spus ca flacara violet ataca si Congresul PSD. Au urmat dezbaterile candidatilor.
Mazare si Mitrea au anuntat ca renunta, in favoarea lui Ponta.
conferinta_psd02 Cel care a ridiat sala din nou a fost Ion Iliescu, care a spus lucrurilor pe nume. A afirmat ca trebuie stopata manelizarea partidului, o reideologizare a partidului si prin fapte nu doar prin vorbe, unitate si o mai mare atentie acordata femeilor. Iliescu l-a atacat si pe Geoana si grupul sau, care l-au dat jos prin jocuri de culise in 2005, dupa care a anuntat ca nu isi doreste nicio functie, insa ramane membru de partid.
conferinta_psd06 Constantin Nicolescu a luat cuvantul, pentru a-si sustine candidatura la functia de secretar general. Tudor Pendiuc nu a mai vorbit. Pe ultima suta de metri, au inceput si actiunile de campanie printre membri. Cu cateva minute inaint de vot, Cristian Diaconescu si-a retras candidatura in favoarea lui Geoana. Aparusera si liste scurte cu vicepresedintii. Nicolescu si Pendiuc aparea pe lista lui Ponta, in timp ce pe lista lui Geoana, cei doi lipseau.
conferinta_psd11 Au aparut si zvonurile prin organizatia judeteana. Se vorbeste ca Mircea Draghici ar fi votat cu Geoana, mai ales ca, in timpul sedinte, invitat fiind la Antena 3, se spune ca deputatul l-a elogiat pe Geoana si s-a laudat cu sprijinul pe care i l-a oferit in campania la prezidentiale. Cum s-a votat, nu se stie. Ponta si Geoana, principalii favoriti au inceput sa dea ture de sala pentru a mai aduna voturi. Delegatii argeseni au ramas pana la sfarsit.
conferinta_psd14 S-a votat in ordinea alfabetica a numelui judetului. Ilie Sarbu, socrul lui Victor Ponta a monitorizat atent derularea votului. Liviu Taroiu, presedintele PSD Campulung, a facut parte din comisia de monitorizare a votului. In prezent, voteaza ultima organizatie, a Bucurestiului, care merge, in cea mai mare masura, pe mana lui Vanghelie, pentru Geoana. Primarul Liviu Negoita pare insa ca este de partea lui Ponta, astfel ca Micul Titulescu va reusi sa fure cateva voturi din cea mai numeroasa delegatie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3