EcoMoto 930×122

    dan_diaconescu

    Varianta senzationala: DD presedinte, Base premier!

    Multă vreme, românii credeau că nu există nimic mai senzaţional decât cazul  Elodia sau întrebarea”Credeţi că poliţistul Cioacă şi-a făcut nevoile pe Rucăr – Bran în drum spre Braşov?”. Ei bine, senzaţionalul abia acum se întrevede.

    Dacă la sfârşitul săptămânii trecute, patronul OTV Dan Diaconescu declara că a vorbit  la telefon cu preşedintele Băsescu şi a primit asigurări că acesta nu este în spatele anchetării sale, luni, patronul de la OTV avansează ideea că membrii marcanţi ai PDL, printre care şi Boc sau Udrea, ar fi deranjaţi de prezenţa sa în spaţiul politic. Potrivit sondajelor şi analiştilor politici, o victorie a sa la alegerile prezidenţiale este sigură, spune Dan Diaconescu, adăugâd că într-un asemenea caz premier ar putea fi Traian Băsescu. Acelaşi Băsescu îi dă asigurări jurnalistului că dacă alegerile s-ar desfăşura duminica viitoare, acesta ar avea şanse de câştig.{loadposition inside}

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90