Donaris 930 x 122

postelnicescu_alin

Varul lui Postelnicescu- avocatul prefecturii in dosarul “Trivale”

Varul lui Marius Postelnicescu, presedintelui P.N.L. Pitesti, Alin Postelnicescu, este noul avocat care va apara interesele Prefecturii Arges in instanta in sedintele impotriva celor care au fost actionati in judecata pentru ca ar fi fost improprietariti ilegal in Padurea Trivale. Alin Postelnicescu l-a aparat pe Adrian Miutescu in actiunea in care a fost acuzat de gruparea Ion Popa ca a viciat rezultatele de la alegerile in urma carora a iesit presedinte al P.N.L. Arges. Miutescu a pierdut acest proces intern in partid. Revenind insa la dosarul retrocedarilor ilegale, Gheorghe Davidescu sustine ca avocatul este platit de Directia Silvica pentru a oferi consultanta in respectivele procese si Prefecturii, avand in vedere ca si institutia silvica este parte in proces, deci au interese comune. Alin Postelnicescu este avocatul Directiei Silvice.
Gheorghe Davidescu a explicat faptul ca este nemultumit de faptul ca unele procese au fost pierdute prin neprezentarea juristilor prefecturii, fara a se arunca sa acuze pe fata pe acestia de rea intentie. Prefectul a mai afirmat ca acesta este, din punctul sau de vedere, un dosar foarte important atat pentru Prefectura, cat si pentru Directia Silvica. Prefectura a mai actionat in instanta alti sapte cetateni care ar fi obtinut ilegal, din punctul de vedere al Directiei Silvice terenuri.

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Un comentariu

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441