930×122 CAPRA 5

Vasile Blaga, în Pitești: „Ponta zapciul, cu buget fanariot!”

„Sunt convins că vom ajunge la guvernare, poate mai repede decât își închipuie USL (…), cea mai toxică alianță de după 1989”, a declarat azi Vasile Blaga la Consiliul de Coordonare Județeană al PDL Argeș, desfășurat în Pitești.

Președintele democrat-liberal l-a criticat pe primul-ministru, numindu-l „Ponta zapciul” din cauza noilor taxe prevăzute în bugetul de stat pentru anul viitor. „Avem de-a face cu un buget fanariot! Numai fanarioții puneau biruri peste biruri pe orice!”, a spus Blaga, avertizând, totodată, că „50 de firme pe zi intră în insolvență” și că numărul locurilor de muncă este cu 60.000 mai mic decât acum un an, în condițiile în care USL a promis crearea unui milion de noi joburi.

Liderul PDL a reiterat în Pitești pronosticul său potrivit căruia Victor Ponta, „sub presiunea baronilor PSD și a economiei care se prăvălește” ar putea candida în 2014 pentru funcția de președinte al României. „Crin Antonescu are șanse nule pentru a ajunge președinte”, a adăugat Vasile Blaga. Acesta a mai spus că PDL este pe punctul să ajungă la 20% în preferințele electoratului și că rezultatele alegerilor europarlamentare de anul viitor vor demonstra că „suntem cel mai puternic partid de pe dreapta românească”.

În ceea ce privește județul Argeș, Blaga a afirmat că „ar fi cazul ca după 20 și ceva de ani să scoatem Argeșul din zona roșie”, cu referire la faptul că PSD nu a pierdut niciodată din 1990 încoace puterea locală în acest județ.

555 X 222 CAPRA
570×90 MAIA