NOR CURIER 930X122

    BLAGA

    Vasile Blaga si-a dat demisia de la MAI

    Ministrul de interne, Vasile Blaga si-a anuntat demisia de onoare in urma scandalului declansat de presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc care au renuntat la serviciile Politiei si Jandarmeriei dupa greva de saptamana trecuta.

    Blaga va face declaraţii oficiale la ora 11.00. Alături de Blaga, vor demisiona şi şefii Jandarmeriei, DGIPI şi Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică. Ministrul de Interne,Vasile Blaga a convocat astăzi de dimineaţă toţi şefii din minister. Conform unor analisti, evenimentele au in spate de fapt un nou conflict intre aripa Berceanu- Videanu- Blaga si Basescu- Udrea si Boc. Mai mult, Blaga este considerat ca fiind principalul adversar din PDL al lui Basescu, prin controlul institutiilor din MAI si a celor mai numeroase organizatii din teritoriu ale partidului.
    Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, ar putea fi înlocuitorul lui Vasile Blaga la conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor, după demisia lui Vasile Blaga, au declarat, luni dimineaţă, pentru MEDIAFAX, surse ministeriale. Potrivit surselor citate, în locul lui Gabriel Oprea la conducerea Ministerului Apărării Naţionale ar urma să fie numit Cristian Diaconescu.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90