EcoMoto 930×122

VASILE_BLAGA

Vasile Blaga, sprijin total pentru Cătălin Teodorescu

Vasile Blaga a fost astăzi în Pitești ca să-și arate personal sprijinul pentru președintele interimar al PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu.

Însoțit de Gheorghe Flutur, secretarul general al PDL, Blaga a avut ședință cu Biroul interimar de conducere al filialei democrat-liberale și a susținut o conferință de presă. „Mircea Andrei m-a dezamăgit! A considerat că PDL Argeș este proprietatea lui. Eu nu voi permite niciodată așa ceva!”, a declarat liderul democrat-liberal despre fostul președinte al PDL Argeș.

Pe de altă parte, liderul democrat-liberal s-a declarat mulțumit de activitatea conducerii interimare a filialei județene a PDL: „De data asta văd o opoziție eficientă în Argeș!”

În ceea ce îi privește pe primarii PDL din județ care, deși reprimiți la democrat-liberali după excluderile regizate de Andrei, nu se mai simt confortabil în partid, Vasile Blaga i-a invitat să demisioneze, „bărbătește”, din PDL. Cine să o facă, însă? Potrivit legii, un primar care își dă demisia din partidul în numele căruia a candidat își pierde funcția.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90