New Profesional Consult 930 x 122

    Vasile.Mihailescu.002

    Vasile Mihăilescu, aproape de o candidatură pentru Parlament

    Consilierul Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş, ne-a declarat că în această perioadă analizează posibilitatea de a candida pentru Parlament. Liderul pepededist nu a luat încă o decizie în acest sens, urmând însă ca în cel mai scurt timp să anunţe dacă şi unde va candida.

    Până una-alta, însă, Vasile Mihăilescu este acum într-un scurt concediu în Delta Dunării. Totuşi, este şi cu gândul la ceea ce se întâmplă pe scena politică românească.

    „Încă mă gândesc la privatizarea anulată a Oltchim. Sunt convins, din această perspectivă, de faptul că Dan Diaconescu a avut dreptate şi că avea banii necesari pentru a realiza privatizarea.

    Timpul îi va da dreptate. Problema este că nu a fost lăsat să realizeze privatizarea, cineva a avut interes să nu ajungă el să controleze Oltchim.

    El a avut însă cea mai bună ofertă, iar comportamentul statului este îngrijorător în cazul său.

    Se doreşte cu tot dinadinsul ca nu românii să gestioneze astfel de unităţi simbol, ci ca acestea să ajungă pe mâna străinilor care să facă ce vor cu ele”, a spus Vasile Mihăilescu.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90