930×122 CAPRA 5

mesaj

VEZI CE MESAJ AU LĂSAT PDL-IȘTII LA STATUIA LUI MIRCEA CEL BĂTRÂN!

După cum v-am informat, sute de democrat-liberali din Argeș au participat la mitingul și marșul antiguvernamental organizat ieri de PDL în București.

Citiți și: Pitești. Șoferul unui mastodont a dat de necaz în oraș

La revenirea acasă, aseară, unii dintre ei, încă sub euforia scandărilor din Piața Revoluției și din Piața Victoriei, au ținut să lase un mesaj politic și pentru piteșteni. Nu oriunde. La loc vizibil, în centrul orașului. Lângă soclul statuii lui Mircea cel Bătrân, din vecinătatea teatrului „Alexandru Davila”, PDL-iștii au pus un carton pe care era scris următorul mesaj: „Nu stați deoparte! Mai suportați încă 3 ani?” (n.r. – încă 3 ani de guvernare USL).

Și pentru ca lumea să știe de la cine este mesajul autorii au lăsat deasupra cartonului și o eșarfă portocalie, culoarea Partidului Democrat Liberal.

Citiți și: Pitești. Alertă de ultim moment! Intervin multe echipaje de pompieri

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3