Donaris 930 x 122

ponta

Victor Ponta: Andrei Gerea, posibilă țintă

Referindu-se la noul ministru al Economiei, deputatul PNL de Pitești Andrei Gerea, premierul Victor Ponta avertizează că oricine intră în Guvern devine o țintă.

Afirmația a fost făcută în ședința de Guvern de astăzi, în fața miniștrilor. „Cred că toţi ştiţi, în momentul în care aţi intrat în Guvern, că sunteţi ţinte, aşa încât ne asumăm aceste riscuri. Uneori, ele se îndreaptă şi în mod greşit asupra celor care desfăşoară activităţi, dar eu vreau să vă propun tuturor ca noi să fim cei care facem lucruri şi alţii, sigur, ne acuză, ne critică. Atât timp cât Guvernul face lucruri – şi face lucruri bune, face lucruri importante şi ia decizii – ne asumăm şi criticile celor care nu fac nimic şi se ocupă doar cu acuzatul!”, a spus Victor Ponta.

Pe de altă parte, primul-ministru a vorbit și despre prioritățile pe care trebuie să le aibă noul ministru al Economiei:Domnul Gerea va avea în mod sigur de continuat lucruri importante care ţin de Oltchim, de Cuprumin, de politica noastră industrială pe plan european şi sunt convins că se va ocupa foarte bine de această sarcină!”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90