EcoMoto 930×122

ponta_draghici_ep

Victor PONTA garanteaza pentru Mircea Draghici: Este deputatul tau!

Premierul Victor Ponta este alături de consilierul său onorific, candidatul USL la Camera Deputaţilor în colegiul Curtea de Argeş, Mircea Drăghhici. Primul- ministru a ţinut să transmită alegătorilor din Colegiul Curtea de Argeş că, votându-l pe Mircea Drăghici, votează pentru binele tuturor locuitorilor din colegiu, din judeţ şi din ţară.

Pentru binele oamenilor din zona Curtea de Argeş şi din judeţ, pentru că Mircea Drăghici, alături de echipa USL, de Constantin Nicolescu, poate sprijini proiectele locale. Pentru români în general, pentru că, după atâţia ani de umilinţă şi hoţii ale celor de la PDL, guvernul USL a dovedit că se poate ţine de cuvânt, că trecerea prin criză nu trebuie să însemne doar austeritate pentru cetăţeni şi huzur pentru cei de la putere. Înseamnă decenţă, respect şi demnitate. „Eu cred în România şi vă rog pe toţi să credeţi în ţara noastră!
USL este un proiect al românilor pentru România, nu este doar un proiect al lui Crin Antonescu şi Victor Ponta, este un proiect al dumneavoastră! Vreau să fim împreună şi vreau să reuşim împreună. Vreau să mergem împreună înainte, vreau să ducem schimbarea până la capăt şi sunt convins că împreună vom reuşi acest lucru. Îi urez succes lui Mircea Drăghici, este un om de administraţie, un bun profesionist şi un social-democrat cu o bogată experienţă politică. Îl ştiu încă de pe vremea în care activam împreună la Tineret, am făcut echipă şi sunt convins că va realiza în continuare proiecte deosebite pentru Colegiul Curtea de Argeş. Este consilier onorific în cabinetul meu pentru industria auto, cunoaşte foarte bine acest domeniu, şi dacă eu am încredere în el, sunt convins că şi argeşeni vor dori să le reprezinte vocea pentru un nou mandat în Parlamentul României. Este trezorierul PSD şi al USL, este omul pe care ne bazăm şi care a demonstrat permanent putere de muncă, loialitate, integritate şi responsabilitate. Ştiu că este dedicat zonei Curtea de Argeş, ştiu ce poate să realizeze şi sunt convins că la Curtea de Argeş merităm şi putem să strigăm USL – Victorie!”, a precizat Victor Ponta.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90