NOR CURIER 930X122

    Vasile.Mihailescu.002

    Vin la PP-DD să… salveze Arpechim!

    După cum se ştie, omul de afaceri Dan Diaconescu, cel care a pus la punct proiectului partidului cu acelaşi nume, a făcut o ofertă pentru preluarea Oltchim şi, implicit, a petrochimiei de pe platforma Arpechim Piteşti. O parte din plan se bazează pe subscrieri fonduri de la populaţie.

    Iată că marti, 18 septembrie 2012, la sediul PP-DD Argeş au venit mai multe persoane interesate să ofere bani! Două dintre acestea erau soţ şi soţie, trecute de 70 de ani, urcând scările sediului cu greutate, cu ajutorul bastonului.

    „Au venit să ne întrebe unde pot să dea bani. Mi-au spus că au economii făcute din pensii, că au lucrat la Arpechim şi că vor să dea bani pentru Oltchim pentru a salva Arpechimul. Le-am spus, evident, că nu există încă o procedură pusă la punct, că aceasta urmează să fie stabilită în funcţie de licitaţie.

    Dar m-a surprins foarte mult gestul acestor oameni care, iată, dau dovadă de patriotism”, a spus consilierul judeţean Vasile Mihăilescu, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt al PP-DD Argeş.

    El a mai atras atenţia că Oltchim nu ar trebui privatizată cu firma germană PCC SE, care este o firmă concurentă, şi care, în opinia lui Mihăilescu, nu ar urmări decât să închidă combinatul vâlcean şi, implicit, petrochimia piteşteană.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90