New Profesional Consult 930 x 122

CATALIN_TEODORESCU_SEPTEMBRIE_2013

Vor fi sancționați PDL-iștii prezenți la acțiunea Mișcării Populare?

Câțiva membri PDL Argeș, printre care și primari, au fost prezenți miercuri la inaugurarea sediului județean din Pitești al filialei Partidului Mișcarea Populară, formațiune băsistă.

Au participat primarii Ion Baicea (orașul Costești), Florin Frătică (edilul comunei Bradu) și Ion Dumitrache (comuna Poiana Lacului) și Ciprian Berevoianu, fost prefect, și Eduard Dima, fost șef la Secția Drumuri Naționale Argeș.

În conferința de presă de astăzi a partidului pe care îl conduce, la întrebarea adresată în acest sens de ePitesti, președintele PDL Argeș, deputatul Cătălin Teodorescu, a comentat prezența respectivilor la o acțiune a unei alte formațiuni politice. „E dreptul lor! S-au dus poate din curiozitate, poate ca să vadă care este forța acestui partid. Nu sunt absolut deloc surprins! Mai ales că unul dintre ei (n.r. – Florin Frătică) este rudă cu președinta PMP Argeș”, a declarat Teodorescu.

Președintele democrat-liberal precizează că PDL-iștii prezenți la acest eveniment nu vor fi sancționați. „Nu văd de ce să luăm măsuri! Au fost invitați! Nu și-au manifestat dorința de a intra în Partidul Mișcarea Populară. Nu m-au anunțat înainte că se vor duce, dar, repet, știam cine va fi prezent acolo”, a afirmat liderul PDL Argeș. „Florin Frătică nu vrea, deocamdată, să mai activeze la niciun partid. Este într-un fel de independență politică. Nu va face parte din Partidul Mișcarea Populară. Ion Baicea va rămâne pe dreapta și cred că și în PDL. Cât despre primarul de la Poiana Lacului, acesta este un tip supărat pe viață!”, a adăugat Cătălin Teodorescu.

Surprinzător sau nu, președintele PDL Argeș chiar a ținut să salute înființarea în județ a unei filiale a PMP: „Eu salut apariția în Argeș a Partidului Mișcarea Populară! Am convingerea că acest partid își va găsi locul într-o dreaptă unită! Nu exclud o colaborare între PDL și PMP, după cum nu exclud nici o colaborare, pe viitor, cu PNL!”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90