New Profesional Consult 930 x 122

    vosganian_iani

    Vosganian cere UMDR sa voteze motiunea

    Opoziţa a depus la şedinţa Birourilor Permanente Reunite al Parlamentului, moţiunea de cenzură intitulată „Moţiunea populară”, prin care speră să demită guvernul Boc. Pentru constitutirea majorităţii care ar duce la votarea motiunii de cenzura si la promovarea unui nou guvern, liderii opoziţiei se gândesc la parlamentari de la PDL, dar şi de la UDRM. De altfel, de la Piteşti, vicepreşedintele PNL VArujan Vosganian a făcut un apel către UDMR să îşi reconsidere poziţia şi să revină la structura parlamentară care a format majoritatea care a demis primul guvern de după Revoluţie (la prima cădere a lui Boc) şi care l-a propus pe Klaus Johannis pentru funcţia de prim-ministru. „Fac apel la UDMR să gândească cu răspundere situaţia în care se află. Este pentru prima dată în cei 20 de ani când cetăţenii români se strâng în faţa sediilor UDMR pentru a protesta. De aceea, UDMR trebuie să ştie că a venit momentul să se reaşeze politic şi să nu continue o guvernare în care toţi cetăţenii, inclusiv cei de origine maghiară, suferă şi că, iată, riscă să se supună oprobiului public, să ajungă în situaţia în care este PDL. UDMR ar trebui să îşi
    reevalueze direcţia politică, în acest interval de la depunerea moţiunii şi până la ziua votului acestei moţiuni, luând aminte la ceea ce solicită populaţia. Est nevoie acum de refacerea majorităţii parlamentare care, acum un an, l-a propus pe Johannis ca premier, chiar dacă proiectul de astăzi nu este strict legat de primarul Sibiului”, a precizat Vosganian la Piteşti.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3