NOR CURIER 930X122

alegeri

CATUSE_LA_MAINI

VOT ÎN AREST!

În Arestul Preventiv de la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, instituție cu sediul în Pitești, se află încarcerate 33 de persoane, dintre care 31 au drept de vot. Dintre cei 31, 21 și-au exprimat dorința să voteze astăzi.

Citiți și: Manevră neașteptată: Primarul suspendat din Mioveni își joacă ultima carte

De asemenea, în județul Argeș există 3 arestați la domiciliu. Niciunul dintre ei nu a cerut acasă urnă mobilă pentru a putea vota.

Pe de altă parte, Poliția Argeș avertizează că votul multiplu (de două sau mai multe ori) sau introducerea în urnă a mai multor buletine de vot reprezintă infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă și interzicerea exercitării unor drepturi. Tot cu pușcărie de la 6 luni la 3 ani și interzicerea exercitării unor drepturi este sancționată și mita electorală (oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat).

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3