930X122 MAIA

Arges

ZILELE ARGEȘULUI ȘI MUSCELULUI ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN

Judeţul Argeş va beneficia în prima parte a anului viitor de o manifestare de promovare în Bruxelles, la Parlamentul European, graţie ajutorului dat de europarlamentarul PSD Victor Negrescu. Acesta şi-a deschis în urmă cu jumătate de an un birou de europarlamentar la sediul PSD Argeş şi a anunţat că se va implica pentru rezolvarea cât mai multor probleme cu care se confruntă judeţul. Anunţul privind organizarea unui eveniment de promovare în Bruxelles a fost făcut astăzi, în conferinţa de presă a social-democraților argeșeni, conferință la care a fost prezent şi europarlamentarul.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

„Undeva în luna februarie, cel mai târziu în martie anul viitor, vom organiza în Bruxelles o acţiune de promovare a judeţului Argeş. Vom prezenta acolo tradiţiile, locuri din judeţ, meşteşuguri, produse şi dansuri populare argeşene. După aceea vom încerca să atragem şi fonduri europene pentru diverse proiecte din judeţ.”, a spus Negrescu.

Manifestarea ar urma să se desfăşoare sub egida „Zilelor Argeşului şi Muscelului la Bruxelles”.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3