Donaris 930 x 122

mihai-tanasescu

Zvonul zilei: Boc demisioneaza, Tanasescu premier

Premierul Boc isi va prezenta saptamana viitoare demisia, iar locul sau va fi luat de Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI. Acestea sunt doar doua dintre zvonurile care circula in media, in ultimele zile.

Premierul Emil Boc isi va anunta demisia dupa avizarea scrisorii de intentie de catre FMI, potrivit site-ului inpolitics.ro. Boc ar fi intentionat sa renunte la sefia Executivului chiar in aceste zile insa presedintele Traian Basescu ar fi insistat ca gestul sa fie amanat. Potrivit unor surse democrat-liberale, citate de inpolitics, Traian Basescu i-ar cerut premierului sa mai astepte pana cand tensiunile sociale se vor acutiza, astfel incat demisia Guvernului sa aiba un efect maxim.
Viitorul Guvern ar putea fi condus de Mihai Tanasescu, reprezentant al Romaniei la Fondul Monetar International si adept fidel al politicilor FMI, mai scrie inpolitics. O astfel de numire, sustin jurnalistii, ar simboliza insa o capitulare a Guvernului Romaniei in fata organismelor financiare internationale, vazute ca singurele in stare sa scoata tara din criza. Sursa: realitatea.net{loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3