930 x122 grota rece

sindicatul europol

    Polițist șef acuzat că se dă handicapat pentru a-și parca gratuit Audi-ul

    Sindicatul Europol aduce acuzații grave conducerii Poliției Municipiului Satu Mare. Mai exact, comisarul șef Dănciuți Cătălin este acuzat că ar folosi fraudulos un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap, pentru a beneficia de parcare gratuită.

    Citiți și: A vrut să-și pună capăt zilelor sărind în râul Argeș

    Tichetul ar fi pus chiar în parbrizul autoturismului marca Audi pe care comisarul șef l-ar conduce.

    De această situație ar avea cunoștință de cauză și șefii ierarhici ai acestuia, însă nicio măsură nu a fost luată.

    Citiți și: Cu friptura pe scaun, sticla de bere în suport, muzica lăutărească la maximum și mâna stângă pe volan

    SINDICATUL EUROPOL TRANSMITE ÎNTR-O POSTARE PE FACEBOOK:

    Un altfel de apel umanitar!

    Profităm de bunăvoința voastră pentru a vă ruga să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare. Chiar dacă în imagini vedeți că mașina parcată este “dotată” cu un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap, acesta este folosit fraudulos de nimeni altul decât șeful Poliției Municipiului Satu Mare, cms șef Dănciuți Cătălin.

    E greu de înțeles, la salariul pe care îl încasează acest șef, cum se poate preta la astfel de metehne de “găinar” și să mai aibă pretenția să fie respectat în colectiv. Toți polițiștii știu că principala lui activitate din birou este de a pândi de după perdea când cineva își parchează mașina personală pe lângă sediu și de a forța colegii de la biroul rutier să le aplice sancțiuni.

    PS: Mai trist este că șefii ierarhici ai acestui șef știau de această situația dar nu au luat nicio măsură. Pe principiul “corb la corb nu-și scoate ochii”.”

    Tichetul de parcare pentru persoanele cu handicap este recunoscut în toate țările din UE și este oferit, pe baza unei solicitări, persoanelor care au mobilitate redusă din cauza unui handicap, potrivit europa.eu

    Cu acest tichet, persoanele în cauză beneficiază de locuri gratuite de parcare.

    Sursă foto: Facebook Sindicatul Europol

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90