930 x122 grota rece

bărbat împușcat

Polițiști atacați cu toporul. Agresorul a fost împușcat

Un tânăr de 26 de ani a fost împușcat de un polițist, după ce acesta i-a atacat pe agenți cu toporul.

Citiți și: Patron de restaurante, împușcat și bătut de o bandă de motocicliști

Incidentul a avut loc în Botoșani.

Un echipaj de poliţie a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnit în comuna Mihai Eminescu. La faţa locului, oamenii legii au găsit un tânăr carte ameninţa cu toporul două persoane. Pentru calmarea bărbatului, agenții au folosit armamentul din dotare, notează Stirileprotv.ro

Citiți și: Cutremurător! Și-a pus capăt zilelor din cauza bolii

„Echipajul de poliţie dirijat în locul indicat, a identificat apelantul, un tânăr de 26 de ani, care avea în mână un topor, cu care ameninţa alte două persoane, iar una dintre acestea era rănită.

Poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a confirmat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare.

Întrucât tânărul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor şi a încercat să îi atace, lovindu-l pe unul dintre agenţi, a fost executat un foc de armă înspre acesta, fiind rănit la nivelul gambei piciorului drept”, a declarat  purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, potrivit sursei citate.

Tânărul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj şi lovire sau alte violenţe.

Foto descriptiv: republicaonline.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3