930×122 CAPRA 5

accident mortal

Polițiști proaspăt căsătoriți, morți în accident! Mașina lor a fost făcută ZOB

Un accident tragic s-a produs duminică, în localitatea Șaula, din județul Cluj.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Doi tineri polițiști au murit după ce mașina în care se aflau s-a izbit violet de o autocisternă.

Cei doi polițiști de 23 şi 24 de ani se căsătoriseră zilele trecute și plecau în luna de miere. Mai mult decât atât, aceștia așteptau și un copil, notează Antena 3 CNN.

Citiți și: Schimbare importantă în caz de accident rutier!

Potrivit sursei citate, într-o curbă la stânga autoturismul condus de tânărul agent de 23 de ani ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule (cap tractor și cisternă), condus de un cetățean ucrainean, în vârstă de 51 de ani.

Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.

Ambii erau polițiști activi în cadrul IPJ Cluj. Bărbatul era încadrat la o structură specială din cadrul IPJ Cluj iar soția acestuia era la Serviciul de Resurse Umane după ce a fost polițist la rutieră chiar pe zona unde a avut loc tragedia.

Conform stiripesurse.ro, dinamica producerii accidentului arată că autoturismul în care se aflau cei doi polițiști, circula cu viteză foarte mare.

În urma impactului cu autotrenul care circula regulamentar, din mașina acestora nu a mai rămas mare lucru, fiind nevoie de lanțuri pentru a o putea trage din parapetul de metal în care s-a înfipt.

Sursă foto: RomaniaTv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90