Kaia 930 x 120

argeș mall

Polițiștii au mers din nou la Argeș Mall

Polițiștii au mers din nou la Argeș Mall

Citiți și: Firmă cu nereguli serioase! S-a dat o amendă URIAȘĂ!

Polițiștii argeșeni, alături de reprezentanții celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, au continuat activitățile preventive pentru o „Vacanță în siguranță”.

Oamenii legii au avut acțiuni și întâlniri cu tinerii. Aceștia au primit mai multe sfaturi utile.

Citiți și: Pitești: Au venit de la Capitală ca să fure din Argeș Mall: Cum au fost prinși

Astfel, miercuri, 07 august a.c., a avut loc, la Topoloveni, a șasea activitate preventivă, în cadru organizat, între reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne și elevi.

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul și participarea inspectorilor școlari din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Argeș.

Totul s-a desfășurat în incinta Liceului Tehnologic „Ion Mihalache” din Topoloveni.

Au luat parte elevi, părinți și cadre didactice ai unității școlare ce a găzduit activitatea. Dar și de la Școala Gimnazială Vrănești-Călinești.

La întâlnire au luat parte 150 copii și 35 de cadre didactice și părinți.

Următoarea activitate va fi găzduită de Școala Gimnazială Virgil Calotescu Bascov.

O nouă acțiune în cadrul Argeș Mall

De asemenea, în cursul săptămânii trecute, la un centru comercial din Pitești, peste 200 de copii, tineri și adulți au purtat discuții cu polițiștii.

A fost o nouă acțiune în cadrul Argeș Mall.

În perioada 05-10 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș au continuat activitățile informativ-preventive, în zona unui centru comercial din municipiul Pitești, împreună cu polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalițății, precum și cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog – C.P.E.C.A. Argeș și ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane.

Polițiștii au mers din nou la Argeș Mall

În contextul vacanțelor/taberelor/excursiilor în zona litoralului sau în zona montană, precum și al prezenței în zonele de petrecere a timpului liber/festivaluri/petreceri private, polițiștii au purtat discuții în special cu tineri, referitor la:

– riscurile asociate consumului de substanțe ce creează dependență, în special al aspectelor legate de consumul de droguri, al implicațiilor legale și al posibilităților de sprijinire a persoanelor care au deja dependență;

– prevenirea criminalității din mediul on-line;

– prevenirea faptelor contra patrimoniului;

– prevenirea traficului de persoane.

În total, în această perioadă, peste 200 de persoane au purtat discuții cu polițiștii și specialiștii care au desfășurat activități.

Puteți lăsa comentarii la acest articol pe FACEBOOK, AICI

555×222  MAIA
570×90 MAIA