930 x122 grota rece

hoti de catalizatoare

Poliţiştii din Piteşti au prins un hoţ de catalizatoare auto

Poliţiştii din Piteşti au prins, zilele trecute, un hoţ de catalizatoare auto. Acesta nu a apucat să îşi îndeplinească obiectivul, fiindcă a fost văzut şi dat în urmărire. La scurt timp, a fost depistat şi reţinut de oamenii legii. Aceştia au descoperit că individul, identificat drept C.F., în vârstă de 21 de ani, era ajutat de un adolescent de 16 ani.

Citiți și: Hoţi de catalizatoare, prinşi de poliţiştii argeşeni

IPJ Argeş precizează:

„Agenţii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt calificat, și au reținut un bărbat de 21 de ani, din Rociu.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 08 spre 09 iulie a.c., în jurul orei 04.00, bărbatul, împreună cu un minor de 16 ani, ar fi încercat să sustragă un catalizator montat pe un autoturism, ce se afla parcat pe raza municipiului Pitești.

După administrarea probatoriului, în ziua de 09 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței, care a dispus măsura arestului la domiciliu.”

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90