Donaris 930 x 122

poliția română

Polițiștii români se transformă în agenți americani, datorită noilor uniforme

Poliția Română a postat pe pagina de Facebook a instituției un filmuleț de prezentare a noii uniforme, pe care agenții urmează să o îmbrace.

Citiți și: Poliția caută să angajeze din sursă externă!

În clip apare cunoscutul polițist Viorel Teacă. Acesta a fost ales de Poliția Română să încerce și să prezinte noua uniformă de intervenție a polițiștilor.

Citiți și: Oficial! Se întâmplă ceva pe Autostrada A1!

„Noua uniformă de poliție – adaptată pentru intervenții la evenimente și muncă în teren.” a fost descrierea care a însoțit filmul.

Până la sfârșitul anului, toți polițiștii români ar trebui să poarte noua ținută. Foarte mulți cetățeni spun că uniformele seamănă foarte mult cu cele folosite de autoritățile americane.

Reamintim că, noile uniforme de poliție, conform unor contracte de achiziție, ajung la suma de aproximativ 47.985.847,5 , adică 9.597.169,5 € (la un curs de 1 € = 5 lei).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90