930×122 CAPRA 5

accident

Polițistul care a lovit pietonul de pe Craiovei – a rămas fără permis!

Accident cu pieton în Piteşti.

Citiți și: Doi tineri șoferi, accident deosebit de grav soldat cu victime! Ce spune Poliția

UPDATE ORA 21.00, IPJ Argeș transmite: „În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că evenimentul rutier întrunește elementele constitutive ale contravenției prevăzute de art.135 lit.h din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, fapt pentru care polițistul aflat la volanul autospecialei a fost sancționat contravențional, totodată fiind aplicată măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

UPDATE ORA 17.15: „În urmă cu puțin timp, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 4 Poliție Pitești, aflat în patrulare, a fost implicat într-un eveniment rutier cu pieton, pe raza de competență.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Din fericire, în urma evaluării de către echipajul medical solicitat la fața locului, a rezultat că tânărul implicat nu a suferit leziuni.

La acest moment, polițiștii rutieri desfășoară verificări pentru stabilirea naturii evenimentului rutier și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Argeş.

 

Ştirea iniţială – ora 16.37

Piteşti: Autospeciala Poliţiei a lovit un tânăr la trecerea de pietoni din Craiovei

La această oră, paramedicii SMURD intervin la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. S-a întâmplat în cartierul Craiovei din municipiu.

 

 

Din primele informaţii, o autospecială a Poliţiei a lovit un pieton. Acesta primeşte îngrijiri medicale şi nu ar fi grav rănit, suferind doar un atac de panică.

Cum se întâmplă de obicei la astfel de accidente, în zona cu pricina s-a adunat foarte multă lume care este curioasă legată de acest caz. Momentan nu a au fost stabilite circumstanţele exacte în care a avut loc accidentul şi se desfăşoară cercetări.

Ce am aflat este că pietonul lovit, un tânăr de 18 ani, ar fi venit în viteză către trecerea de pietoni şi poliţiştii nu au mai putut evita impactul care a avut loc pe trecere sau, în orice caz, foarte aproape de marcajul pietonal.

Maşina de Poliţie circula cu viteză redusă, cu toate acestea coliziunea s-a produs. Surse din anchetă spun că puştanul ar fi „ţâşnit” spre stradă.

 

 

În funcţie de starea victimei, se va stabili dacă se va deschide sau nu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Sanda M spune:

    Jepatii ăștia cu girofar merg cu viteza, merg pe contrasens, cică merg sa salveze vieți pe când ai omoară oameni nevinovați pe trecerea de pietoni.

  • Stefan spune:

    Acum 10 minute în Trivale la parcul de langay grădinița 13, copil de maxim 8 ani a ieșit pe trotineta in ce-a mai mare viteză direct in fața unui Logan albastru. Șoferul a frânat la maxim 30 cm de el și a înmărmurit, după nici 20 m a oprit mașina și a coborât tremurând.
    Dacă copilul murea ii șoferul avea dosar penal absolut degrabă? Și îl avea pe bezmeticul ăla mic pe conștiință?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90