930×122 CAPRA 5

Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

Pompierii argeșeni, pe podium la Judo!

Doi pompieri argeșeni au urcat pe podium la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, desfășurat în Călimănești, județul Vâlcea.

Citiți și: Argeș. Se deschide! Mii de oameni vor depinde de asta

Plutonier adjutant Sorică Dragoș din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu și plutonier adjutant Oprescu Vlad de la Secția de Pompieri Costești, au ocupat Locurile I pe podium la individual, pe categoriile lor de vârstă și greutate.

Peste 100 de cadre MAI au participat în cadrul competiției.

ISU Argeș transmite:

„Pompierii argeșeni rămân în continuare pe podium la finalul Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, organizat anul acesta în orașul Călimănești din județul Vâlcea, de către Centrul Cultural al M.A.I., în colaborare cu ISU, IJJ și IPJ ale județului și la care au participat peste 100 de cadre (polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști de frontieră).

Colegii noștri, plutonier adjutant Sorică Dragoș din cadrul Detașamentului de Pompieri Bradu și plutonier adjutant Oprescu Vlad de la Secția de Pompieri Costești, au ocupat Locurile I pe podium la individual, pe categoriile lor de vârstă și greutate.

Dragoș a reuşit din nou să ocupe prima treaptă a podiumului, la categoria de 81 kilograme, +35 ani.

Vlad, după ce anul trecut a fost pe Locul al doilea, anul acesta a ajuns tot pe prima treaptă a podiumului, la categoria de +100 kilograme, +35 ani.

Totodată, prin muncă de echipă, Dragoș și Vlad au ocupat, alături de alți colegi pompieri, Locul II cu echipa Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Nu este primul an când ocupă o poziție în primele trei locuri de pe podium și pentru munca depusă și rezultatele obținute avem doar cuvinte de laudă.

Vă felicităm și suntem mândri de voi!”

Kaia 555×222
eurial 570×90