EcoMoto 930×122

Arges

PONTA, DIN NOU ÎN ARGEŞ! AFLĂ CU CE OCAZIE!

Premierul Victor Ponta va ajunge în curând din nou în Argeş, în vizită oficială, aceasta urmând să fie a patra sa deplasare oficială în judeţul nostru de la preluarea mandatului în fruntea Executivului.

Citiți și: Oameni împietriți de frică la Vidraru! Un urs era „alergat” de o mașină pe baraj

Ponta a dat curs invitaţiei Primăriei Piteşti de a participa la ediţia din acest an a Simfoniei Lalelelor, la evenimentul care se va desfăşura în perioada 11-13 aprilie urmând să fie prezent şi vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii şi deputat de Argeş al PC. Şi Maria Grapini, candidat al PC pentru alegerile europarlamentare, a confirmat prezenţa la Simfonie. Primăria a primit confirmări şi de la ambasadorii la București ai Poloniei, Portugaliei, Ucrainei, Braziliei şi Indoneziei, dar se aşteaptă şi prezenţa altor ambasadori.

Simfonia Lalelelor ajunge în acest an la ediţia cu numărul 37.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90