930 x122 grota rece

anp

PORȚI DESCHISE LA PUȘCĂRIE

Porți deschise la pușcărie. În fiecare an pe 29 iunie Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) aniversează Ziua lucrătorilor din penitenciarele din România, sub patronajul spiritual al Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel. 

Citiți și: Imaginile zilei! Sute de copii și cadre didactice au văzut ceva uimitor!

Cu această ocazie, Penitenciarul Mioveni va organiza pe 28 iunie „Ziua porţilor deschise”.

Conducerea penitenciarului anunță că accesul membrilor de familie sau al aparţinătorilor deţinuţilor, al reprezentanților ONG-urilor, ai instituţiilor partenere și ai societăţii civile se va face în intervalele orare 8-8:30 şi 10-10:30, iar al reprezentanţilor mass-media, în intervalul orar 12:30-13.

Citiți și: Ce se întâmplă la penitenciar este neașteptat!

Accesul vizitatorilor se va face pe baza documentelor de identitate valabile (carte de identitate sau paşaport). Vizitatorilor le este interzis să introducă în penitenciar bagaje, sacoşe, telefoane mobile, aparatură electronică audio-video şi alte obiecte şi substanţe interzise de lege.

Nu vor putea vizita penitenciarul minorii şi persoanele care se află sub influenţa băuturilor alcoolice. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3