SMART KIDS 930X122

cățelușă

Poveste emoționantă! O cățelușă și-a vegheat zile întregi puiul după moarte

Povestea emoționantă a unei cățelușe din Iași. Și-a vegheat zile întregi puiul după moarte, la marginea unei păduri.

Un tânăr care merge zilnic și hrănește animalele străzii a surprins-o pe Bella stând nemișcată lângă pui, chiar dacă micuțul nu mai mișca, notează Antena 3 CNN.

Impresionat de gestul cățelușei, ieșeanul i-a îngropat puiul și a continuat să meargă zi de zi să o hrănească la marginea pădurii. Omul străbătea 5 – 6 km până a ajunge la ea.

Poveste emoționantă!

Miercuri, ieșeanul nu a mai găsit-o pe Bella la locul știut. Acesta a avut parte de cu totul altă surpriză.

Când a ajuns acasă, cățelușa îl aștepta în fața blocului. I-a adulmecat urma și a mers 6 km pentru a-l găsi pe cel care a avut grijă de ea.

 

„A venit 6 km până în zona unde locuiesc! De o săptămână o hrăneam exact în zona unde a stat lângă puiul ei mort. Ieri când am mers să îi duc de mâncare, nu ne-am găsit la locul nostru.

Am căutat 2 ore, fără rezultat. Aseară am fost anunțat de vecini că mă căuta prin parc. Acum suntem bine amândoi”, a mărturisit salvatorul cățelușei, potrivit sursei citate.

Bărbatul a fost impresionat de efortul acesteia și a adoptat-o. Bella, așa cum a numit-o bărbatul, a fost spălată și deparazitată, iar acum are o familie.

Sursă video: TikTok

Sursă foto: Antena 3 CNN

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90