EcoMoto 930×122

furt

Prădați de hoți care se dădeau drept cititori de contoare

Se pare că hoții sunt într-o perfecționare continuă a metodelor prin care pot pătrunde în locuințele oamenilor.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

De data aceasta o fac într-un mod subtil. Se dau drept angajați ai unor firme care vin în casele oamenilor pentru citirea contoarelor.

Aceasta a fost și scenariul pus în practică de niște bărbați din București.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Concret, aceștia pretindeau că fac astfel de controale pentru a putea fura din case fără probleme.

 

Bărbații au ajuns pe mâna polițiștilor argeșeni.

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 11 mai a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub coordonarea și supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale – Biroul Operațiuni Speciale Pitești și Biroului Operațiuni Speciale București, au organizat o acțiune de prindere în flagrant, în cadrul unui dosar privind săvârșirea infracțiunilor de furt.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 30 martie a.c., doi bărbați, ambii de 32 de ani, din București, sub pretextul că sunt reprezentanți ai unei firme de furnizare a energiei electrice și fac verificări la instalațiile specifice, ar fi determinat o persoană din Pitești să le permită accesul în locuință, de unde ar fi sustras, prin distragerea atenției, suma de aproximativ 4.500 de lei.

În ziua de 11 mai a.c., cei în cauză au fost depistați în flagrant delict, imediat după ce au sustras suma de 1.500 de lei, prin același mod de operare, din locuința unei persoane din municipiul București.

 

Cei doi bărbați au fost conduși la sediul Secției 4 Poliție Pitești, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90