930X122 MAIA

campulung

PRECIPITAŢII ABUNDENTE ÎN PITEŞTI ŞI CÂMPULUNG

După câteva zile cu soare, ziua de vineri şi o bună parte din noaptea de vineri spre sâmbătă au fost marcate de precipitaţii în majoritatea zonelor din Argeş, cu intensificare spre seară.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Prefectul judeţului, Cristian Soare, a menţinut în acest interval de timp o celulă operativă formată din reprezentanţi ai Prefecturii, ai Administraţiei Bazinale de Apă Argeş Vedea şi ai Inspectoratului pentru Situaţii Argeş. Către toate toate localităţile au fost emise avertizări pentru creşterea vigilenţei.

„Cele mai mari precipitaţii, de circa 15-20 de litri pe metrul pătrat, au fost înregistrate în Piteşti şi în Câmpulung Muscel. Până acum nu ne-au fost semnalate, însă, probleme generate de eventuale inundaţii. Rămânem în continuare în alertă, ceea ce le sugerăm şi autorităţilor locale să facă.”, ne-a declarat Cristian Soare.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA