New Profesional Consult 930 x 122

autorizație construcție

Prefectul de Argeș – Perianu, la „cuțite” cu Lasconi

Prefectul județului Arges, la „cuțite” cu Lasconi.

Citiți și: Breaking. Prefectul de Argeș își dă demisia!

S-au descoperit probleme cu o autorizație dată de primarul Elena Lasconi pentru construirea unui bloc de locuințe sociale, în Câmpulung.

Radu Perianu anunță că autorizația a fost atacată în instanță. Remedierea acestei probleme nu s-a mai putut face pe altă cale, transmite prefectul.

Citiți și: Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

Autorizația de construire emisă la Câmpulung pentru un bloc de locuințe sociale a fost atacată în instanță, după solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcții. Reprezentanții instituției au concluzionat, după un control, că lipsesc mai multe avize care ar fi trebuit să stea la baza emiterii autorizației.

Din păcate, situația nu a putut fi rezolvată fără să se mai ajungă în fața instanței, deoarece specialiștii ISC mi-au transmis că remedierea nu se poate face prin completare.

“Vă rugăm să aveți în vedere că Autorizaţia de construire nr. 105/10.11.2021 pentru lucrări de ”CONSTRUIRE BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE (D+P+4E) – 50 APARTAMENTE”, a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale respectiv” au scris în raport reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții.

Rămâne acum ca magistrații să hotărască ceea ce se va face în continuare.

Am spus-o și o repet, nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiștii îl declară nelegal, indiferent de unde vine.”, transmite prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90