930×122 POSADA 5

autorizație construcție

Prefectul de Argeș – Perianu, la „cuțite” cu Lasconi

Prefectul județului Arges, la „cuțite” cu Lasconi.

Citiți și: Argeș. Fierbere în politică! O vedetă TV vrea să fie primar în locul altei vedete locale!

S-au descoperit probleme cu o autorizație dată de primarul Elena Lasconi pentru construirea unui bloc de locuințe sociale, în Câmpulung.

Radu Perianu anunță că autorizația a fost atacată în instanță. Remedierea acestei probleme nu s-a mai putut face pe altă cale, transmite prefectul.

Citiți și: Lasconi, glume de șantier în Joia Mare: „Să paști, da!”

Autorizația de construire emisă la Câmpulung pentru un bloc de locuințe sociale a fost atacată în instanță, după solicitarea Inspectoratului de Stat în Construcții. Reprezentanții instituției au concluzionat, după un control, că lipsesc mai multe avize care ar fi trebuit să stea la baza emiterii autorizației.

Din păcate, situația nu a putut fi rezolvată fără să se mai ajungă în fața instanței, deoarece specialiștii ISC mi-au transmis că remedierea nu se poate face prin completare.

“Vă rugăm să aveți în vedere că Autorizaţia de construire nr. 105/10.11.2021 pentru lucrări de ”CONSTRUIRE BLOC DE LOCUINȚE SOCIALE (D+P+4E) – 50 APARTAMENTE”, a fost emisă cu nerespectarea prevederilor legale respectiv” au scris în raport reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții.

Rămâne acum ca magistrații să hotărască ceea ce se va face în continuare.

Am spus-o și o repet, nu voi accepta să trec cu vederea niciun act pe care specialiștii îl declară nelegal, indiferent de unde vine.”, transmite prefectul de Argeș, Radu Perianu.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache