Donaris 930 x 122

Arges

PREFECTUL MIHAI OPRESCU DĂ PETRECERE! AZI E ZIUA LUI!

Prefectul judeţului Argeş, Mihai Oprescu, are motive multe de bucurie astăzi.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

În primul rând, este ziua sa, prefectul împlinind astăzi vârsta de 35 de ani. În al doilea rând, se pregăteşte să devină tătic pentru prima oară, soţia sa Simona, deputat al PSD, urmând să nască un băieţel în toamnă. În al treilea rând, este un weekend liniştit, fără coduri galbene sau roşii de ploi, după o perioadă lungă în care prefectul a fost non-stop pe teren din cauza inundaţiilor.

„Îmi petrec ziua alături de cei dragi. Vor veni nişte prieteni pe la noi astăzi, după care voi merge împreună cu Simona (n.r. – Simona Bucura Oprescu) la părinţi, în Mihăeşti. Acolo vom sta până diseară”, ne-a spus prefectul care, de ziua lui, îşi doreşte ca el şi familia sa să aibă parte de sănătate şi putere de muncă.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Mihai Oprescu este unul dintre cei mai tineri prefecţi din ţară. A mai condus până acum Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Inspectoratul Teritorial de Muncă, fiind pentru o perioadă şi consilier local al municipiului Piteşti.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90