New Profesional Consult 930 x 122

Festivalul Concurs Național de Folclor

Pregătiri pentru Festival! Anunț de ultim moment

Pregătiri pentru Festival! Anunț de ultim moment

Centrul Cultural Mioveni amintește că mai sunt doar câteva zile până la data de 7 iulie 2024, în care vă puteți înscrie la Festivalul Concurs Național de Folclor, ediția a V-a.

Festivalul se adresează ansamblurilor folclorice neprofesioniste.

Iar perioada de desfășurare este 02 – 04 august 2024.

Pregătiri pentru Festival! Anunț de ultim moment

Festivalul are drept scop revitalizarea, conservarea și promovarea folclorului muzical, literar și coregrafic din diferite zone etnografice ale României.

Pentru mai multe detalii puteți consulta Regulamentul Concursului.

Accesați site-ul Centrului Cultural la următorul link:  https://centrulculturalmioveni.ro/index.php/stiri/2682-2024-06-07-15-36-33

„În urma fișelor de înscriere primite, Centrul Cultural Mioveni împreună cu Juriul, își rezervă dreptul de a selecta 8 grupuri din diferite regiuni ale țării.

Iar rezultatele vor fi afișate pe site-ul instituției: centrulculturalmioveni.ro și pe pagina de facebook a festivalului „Festival-Concurs Național de Folclor Mioveni”, Luni, 15 Iulie 2024.

Foto: Descriptiv/Arhivă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3