New Profesional Consult 930 x 122

craciun

CORTURILE PENTRU OSPĂȚUL CU SARMALE ȘI ȚUICĂ, MONTATE AZI ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

Autorităţile locale din Piteşti au început pregătirile pentru tradiţionala masă oferită cu titlu gratuit în Piaţa Primăriei în a doua zi de Crăciun.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Angajaţii Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului au început în această dimineaţă montarea corturilor în care vor fi puse oalele cu sarmale și mămăligă şi recipienţii cu ţuică fiartă. Dintr-un asemenea cort primarul Tudor Pendiuc împărţea el însuşi sarmale, dar acum se află în arest preventiv în dosarul privind transportul public de călători din municipiu. Viceprimarul Cornel Ionică, cel care i-a preluat atribuţiile, spune că nu el va împărţi sarmale, de acest aspect urmând să se ocupe angajaţii cantinei de lângă Primărie unde vor fi preparate sarmalele.

Acţiunea va avea loc vineri, 26 decembrie, de la ora 10. Vor fi pregătite 5.000 de sarmale şi 100 de litri de ţuică fiartă.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3