Donaris 930 x 122

protest

Prima ţară europeană care protestează împotriva preţurilor debilitante la pompă

Prima ţară din Europa cu protestatari împotriva preţurilor debilitante la pompă.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Scumpirea carburanţilor atrage din ce în ce mai mulţi oameni revoltaţi. Dacă la noi lumea se mulţumeşte, momentan, să comenteze pe Facebook, iată că în Albania au început deja protestele în stradă.

La albanezi, litrul de combustibil a ajuns la aproximativ 2 Euro, adică 10 lei. Diferenţa faţă de preţurile din staţiile de carburanţi de la noi nu e mare, cu precizarea că în Albania salariul minim este de 213 Euro (1065 lei), potrivit Eurostat.

Citiți și: Atenție, șoferi! Trafic paralizat pe autostradă!

În ceea ce ne priveşte – ieri seară, ministrul Economiei, Florin Spătaru, a declarat că „statul nu poate fi indiferent”, referitor la practica marilor benzinari din România.

„Intenția Ministerului Economiei este ca în cadrul acestor licențe să introducem reguli mult mai stricte privind comercializarea carburanților. Astfel, sancțiunile pot viza chiar şi suspendarea sau anularea licenței. Nu putem asista impasibili cum unii își îngroașă profiturile pe seama distrugerii noastre economice”, a precizat ministrul, citat de digi24.ro.

(Foto: balkaninsight.com)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90