930×122 CAPRA 5

prima zi de scoala

    Prima zi de școală! Nebunie pe străzi, în parcări și mulți bani pe flori!

    Astăzi, 5 septembrie, elevii din toată țara au revenit în bănci. Un nou an școlar a început!

    Citiți și: Cum va fi vremea în prima zi de școală

     

    Este un început cu multe emoții, mai ales după atâția ani de pandemie și învățat altfel.

    Citiți și: Ministrul Educației, despre prezența părinților alături de copii în prima zi de școală

    Începând cu ora 08:00, străzile din Pitești erau pline ochi de copii de toate vârstele, îmbrăcaţi în haine cât mai elegante, cu buchete de flori în mâini, unii dintre ei însoțiți de părinți, care se îndreptau cu pași repezi spre școală.

     

    Un moment emoționant și foarte important pentru fiecare copil este prima zi de școală. Nicio zi nu se compară cu aceea a noilor începuturi, cu dorinţa de a ocupa cât mai repede un loc în bancă şi de a deschide pentru prima dată abecedarul.

    Copleșiți de emoții sunt și părinții. Fiecare nouă etapă din viața copilului va marca o nouă etapă din viața părintelui.

    Trăirile sunt unele complexe, de la entuziasm pentru un nou început, la îngrijorare și teamă față de necunoscut, dar și tristețe pentru timpul care a trecut prea repede.

    Astăzi, aproape trei milioane de elevi și copii de grădiniță s-au întors la cursuri în peste 17.800 de unităţi de învăţământ.

     

    Pentru ca festivitățile de deschidere ale noului an școlar să se desfășoare în siguranță, pe străzi și la unitățile de învățământ sunt prezenți și polițiștii.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90