EcoMoto 930×122

accident

Primar acuzat de un grav accident: „Este o înscenare”

Update, 3 februarie, ora 11:08

Primarul sucevean acuzat că a produs un grav accident, băut fiind, și a fugit de la locul faptei, și-a arătat fața după ce a fost căutat o noapte întreagă de polițiști.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Întrebat de ce nu a auzit strigătele şi semnalele agenţilor de poliţie veniţi în faţa porţii, acesta spune că se uita la televizor, notează Antena 3CNN.

Potrivit sursei citate, familia victimei susţine că primarul era băut când a provocat accidentul. Lucru care nu mai poate fi verificat, pentru că primarul a venit la poliţie abia dimineaţă, după ce a dormit bine.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Când a fost testat, alcoolemia lui a fost zero.

Totodată, primarul spune că este vorba de o înşcenare şi că atunci când a avut loc accidentul era acasă.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele acestuia.

Știrea inițială, 2 februarie, ora 11:09 – Primar căutat de Poliție! A provocat un accident și a fugit!

Primarul comunei sucevene Satu Mare este căutat de peste 12 ore de Poliție, după ce ar fi provocat un accident și ar fi fugit de la locul faptei, notează Antena 3 CNN.

Accidentul s-a petrecut miercuri seara, când primarul ar fi intrat pe contrasens și ar lovit o mașină care circula regulamentar.

În urma impactului puternic, un bărbat a fost transportat la spital, având mai multe leziuni.

Potrivit sursei citate, polițiștii l-au căutat pe primar la domiciliul său, cât și al părinților săi, însă acesta nu a fost de găsit.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și au continuat să patruleze tot restul nopții în încercarea de a-l găsi pe primar pentru a-i lua o declarație.

Foto descriptiv: Pressalert

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90