Donaris 930 x 122

accident

PRIMAR DIN ARGEȘ, RĂNIT ÎN ACCIDENT

Primar din Argeș, rănit în accident. Primarul comunei argeșene Mioarele, Ion Damian Poștoacă (PSD), a fost rănit astăzi, în jurul orei 14, într-un accident rutier produs pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel – Brașov, pe raza comunei Mihăești.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Poștoacă, în vârstă de 58 de ani, conducea autoturismul Primăriei, o Dacia Duster, în care se mai afla, ca pasager, și soția sa, în vârstă de 62 de ani (ambii sunt din Mioarele).

În timp ce se deplasa către Câmpulung, primarul ”pe fondul altor preocupări, a pierdut controlul asupra volanului și a ieșit în decor, în dreapta direcției de mers”, potrivit Poliției Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Atât primarul, cât și soția acestuia au fost răniți ușor. Primarul a suferit o fractură de călcâi, iar soția, o fractură de femur. Polițiștii rutieri sosiți la fața locului au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90