930×122 CAPRA 5

Pitesti

Primăria Pitești a cumpărat o stație de asfaltare de peste 1.500.000 de euro

O nouă stație de mixturi asfaltice, care va deservi municipiul Pitești, urmează să fie amplasată în șantierul Valea Mare, anunță Primăria Pitești.

Citiți și: Pitești. Accident grav lângă „Cornul Vânătorului”! Un începător și-a făcut praf mașina

„În data de 21.06.2022, a fost semnat contractul de proiectare, furnizare, montare, punere în funcțiune STAȚIE PREPARAT MIXTURI ASFALTICE CU CAPACITATE DE MINIM 90 t/h.

Lucrările vor fi realizate de către SC IZOFIL SOLUTIONS SRL, durata de execuție a contractului fiind de 14 luni.

Citiți și: Exclusiv/Pitești. Noapte agitată: Poliția a intervenit într-un club din Centru

După obținerea autorizației de construire de către Administrația Domeniului Public, în termen de 180 zile, furnizorul are obligația să monteze și să pună în funcțiune stația de preparat mixturi asfaltice.

Contractul are o valoare de 7.799.974 lei inclusiv TVA (adică aproximativ 1.559.994 euro la un curs de 1 euro= 5 lei), garanția stației fiind de 24 luni de la punerea în funcțiune sau până la atingerea producției de 80 000 de tone de asfalt.”, informează municipalitatea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Dan spune:

    Cumpărase și Penduc una care a stat la podul Viilor până a avut loc un accident mi se pare și a fost dusa la fier vechi cred. Privatizati societățile primăriei că să reducem cheltuielile cu personalul. Avem peste un milion de bugetari la o populație de 16-17 milioane cât mai suntem în tara iar Polonia are opt sute cincizeci de mii de bugetari la 30 milioane populație și sunt la toate capitolele peste noi. Bugetari lor sunt aleși pe competente iar ai noștri pe criterii politice și rubedenii.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90