Donaris 930 x 122

angajare

Primăria Pitești angajează!

Primăria Pitești angajează!

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Primăria Municipiului Piteşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unei funcții publice de execuție vacantă de inspector, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Direcției Tehnice-Compartimentul Tehnic, Transport Local și Protecția Mediului.

Durata normală a timpului de muncă este de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din Bulevardul Republicii nr. 71, după cum urmează:

Primăria Pitești angajează!

– proba scrisă – 08.05.2024, ora 11:00;

– interviul – în termen de maximum 8 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise, doar de către candidații care au fost declarați admiși la proba scrisă.

,,Dosarele de înscriere la concurs se pot depune personal de către candidați la sediul Primăriei Municipiului Pitești, din Bulevardul Republicii nr. 71 – Compartimentul Relații Publice, se pot transmite prin intermediul unui serviciu de curierat sau se pot transmite în format electronic, la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, în termen de 20 zile calendaristice de la data publicării anunțului, respectiv în perioada 02.04.2024 -22.04.2024, inclusiv.

Dosarelor de concurs transmise de candidați la adresa de e-mail primaria@primariapitesti.ro, după terminarea programului de lucru al instituției, dar în perioada de depunere a dosarelor de concurs, respectiv 02.04.2024 -22.04.2024, li se atribuie număr de înregistrare în ziua lucrătoare următoare, iar dosarul de concurs este considerat ca fiind depus în termen.

Documentele care constituie dosarul de concurs se depun în copie, cu obligația candidatului de a prezenta secretarului comisiei de concurs originalele acestor documente, pentru certificare pentru conformitate cu originalul, până cel târziu la data desfășurării probei interviului, sub sancțiunea neemiterii actului administrativ de numire în funcția publică, în cazul promovării concursului.

Informații suplimentare pot fi obținute în cadrul Serviciului Management Resurse Umane, la telefon 0372481819, e-mail resurseumane@primariapitesti.ro.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Traian spune:

    las-o bobiță că nu-i așa.tot neamuri și cuscrii etc.mai bine dați știri despre viața romanului de rând

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3