930 pe 122 COSTACHE

angajare

Primăria Pitești angajează! Oportunitate de carieră

Primăria Pitești angajează! Oportunitate de carieră

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Primăria Municipiului Piteşti organizează, în data de 15.12.2023, ora 10:00, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs de recrutare.

Concursul este pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor publice unice de execuție vacante, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână de consilier, clasa I, gradul profesional superior și consilier, clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Serviciului Dezvoltare și Managementul Proiectelor.

Citiți și: Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

Condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care participă la concurs pentru ocuparea postului vacant de consilier, clasa I, gradul profesional asistent sunt:

-studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor juridice;

-vechime în specialitatea studiilor, minimum 1 an;

-curs de manager de proiect, absolvit cu diplomă/certificat/atestat;

-curs de expert achiziții publice absolvit cu diplomă/certificat/atestat;

-cunoștințe de operare pe calculator, nivel bază, dovedite cu documente din care să rezulte deținerea de cunoștințe în domeniul IT.

Primăria Pitești angajează! Oportunitate de carieră

Condițiile generale pentru participarea la concurs sunt cele prevăzute de art. 465 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 – Codul administrativ, cu modificările și completările cu excepția condiției de evaluare psihologică prevăzută la lit. „e”.

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din str. Victoriei nr. 24, după cum urmează:

–proba scrisă – 15.12.2023, ora 10:00;

–interviul – în maxim 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Actele necesare pentru participarea la concurs, bibliografia, tematica și atribuțiile stabilite în fișa postului se pot obține de pe site-ul instituției: www.primariapitesti.ro, sau de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul Management Resurse Umane, la telefon 0372481819.

Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este până pe 04.12.2023.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90