Donaris 930 x 122

angajare

Primăria Pitești angajează! Salariu de peste 5.000 de lei

Primăria Pitești angajează!

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Primăria municipiului Piteşti organizează, în data de 25.01.2023, ora 10:00, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a următoarelor funcții publice unice de execuție vacante, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână:

Referent, clasa III, gradul profesional superior din cadrul Compartimentului Protecție Civilă și P.S.I.

Citiți și: Anunț de angajare! Ce se caută, ce se oferă

Potrivit listei cu drepturile salariale stabilite la data de 30.09.2022, publicată pe site-ul Primăriei Pitești, salariul de bază pentru această funcție ar putea ajunge până la 5.055 lei brut. Vezi lista AICI

Inspector, clasa I, gradul profesional superior din cadrul Serviciul Investiții.

Condițiile generale pentru participarea la concurs sunt cele prevăzute de art. 465 alin. (1) din O.U.G. nr. 57/2019 – Codul administrativ, cu excepția condiției de evaluare psihologică prevăzută la lit. „e”.

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din str. Victoriei nr. 24, după cum urmează:
– proba scrisă – 25.01.2023, ora 10:00;
– interviul – în maxim 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Actele necesare pentru participarea la concurs, bibliografia, tematica și atribuțiile stabilite în fișa postului se pot obține de pe site-ul instituției: www.primariapitesti.ro, sau de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

Relații suplimentare se pot obține de la Biroul Management Resurse Umane, la telefon 0372481819.

Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 22.12.2022 – 10.01.2023.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Benescu Paul spune:

    Primaria nimic angajează. O administrație mult mult mai slabă chiar și comparativ cu cea a lui Ionică. Orașul semafor care nu atrage nimic ( investitori sau proiecte europene ). Rușine pentru tot.

  • Gigi spune:

    Se tine cont de rubedenii, apartenenta politica???? La Pitesti nimic bun pentru pitesteni. Investitori serioși nu,
    proiecte europene nu, parcari nu, contrabanda cu țigări, fructe si zarvzavaturi in piata CEAIR la greu, acum de sarbatori pe sest gasesti si pirotehnice . In stadiu asta e Pitesti-ul de azi. PLECATI DIN ADMINISTRATIE – NU VA MAI VREM!!!!

  • Ghita spune:

    Cred că ar trebui să ia exemplul lui Bolojan de la Oradea, dar nu prea are cine! E vorba despre foști comuniști, care au capacitatea de a atrage investiții, ei gândindu-se la cum să mențină sărăcia, pentru a se vota în continuare PSD.

  • Cris spune:

    Ce rost are sa vă pierdeți timpul ?Sunt aranjate și date deja posturile …mai mult ca sigur unor analfabeți incapabili să se angajeze la privat,unde e și de munca ,responsabilitate și obiective de indeplinit.Si de ce sa nu se mai dea psihologicul ?Pt că sunt degeaba și alea ca-s aranjate sau pt că ăștia nu prea sunt cu țiglele pe case și să nu cumva sa pice „pilele” la proba eliminatorie ?Și stați liniștiți că și dacă luați partea scrisă picați la interviu că nu e filmat să poată fi contraziși de cineva…Daca nu vă prezentați deloc o sa vedeți că aia de participa,piloșii,vor lua nota de trecere oricum ,adică ori vor fi angajați și cu nota 4 (ca unici participanți) ori vor lua 10(sau sa nu bata la ochi,un 9.40 acolo).Pai nu au ei subiectele demult ?De curiozitate draga „presa” care nu răspundeti și comentați niciodată nimic,nu obtineti și voi inf despre când și cum se fac subiectele ?De către cine și cand sunt ele anunțate ?Bibliografia precis reprezintă tot ce s-a scris in tara in domeniul asta…Na si citiți în două săptămâni zeci de carti….Ce vrajeli de doi lei.Sila de mafia PSD din tara asta !!Și cică sa fum solidari și mândri că suntem romani…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3