Donaris 930 x 122

primaria pitesti angajare

Primăria Pitești angajează! Salariul începe de la 2500 de lei

Primăria Pitești angajează! Salariul poate începe de la 2500 de lei.

Primăria Municipiului Piteşti organizează, în data de 23.06.2022, ora 10.00, la sediul său din strada Victoriei nr. 24, concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante, cu durată normală a timpului de muncă, de 8 ore/zi, 40 ore/săptămână, de inspector, clasa I, gradul profesional debutant din cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale-Compartimentul Certificate de Atestare Fiscală.

Condițiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care participă la concurs pentru ocuparea postului vacant, sunt:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de știință- științe economice sau științe administrative – specializarea administrație publică;

– competențe de utilizare a calculatorului, nivel bază, dovedite cu documente din care să rezulte deținerea de cunoștințe în domeniul IT.

Probele de concurs se vor desfășura la sediul Primăriei Municipiului Pitești din str. Victoriei nr. 24, după cum urmează:

– proba  scrisă – 23.06.2022, ora 10.00;

– interviul – în maxim 5 zile lucrătoare de la data probei scrise.

Actele necesare pentru participarea la concurs, bibliografia, tematica și atribuțiile stabilite în fișa postului se pot obține de pe  site-ul instituției: www.primariapitesti.ro, sau de la Primăria Municipiului Piteşti, str. Victoriei nr. 24, intrarea „D” Compartimentul Relații Publice.

Conform ultimei grile de salarizare din data de 28 iunie 2021, salariul de bază pentru un astfel de post în Primăria Pitești poate începe de la  2500 de lei. Alte detalii, cât și subiectul pe larg, AICI.

Relații suplimentare se pot obține de la Biroul Management Resurse Umane, la telefon 0372481819.

Perioada de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 23.05.2022-14.06.2022.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Dan spune:

    La o populație de aproximativ 16-18 milioane avem un milion doua sute de mii de bugetari (medici, profesori, polițiști, militari nu avem suficienti-intelegeti unde sunt mai multi). Polonia la 30 milioane are opt sute cinci zeci de mii de bugetari și sunt peste noi in toate domeniile. Multe neamuri mai avem sa le angajam la stat (la privat nu sunt in stare?) acum că țara e aproape în incapacitate de plată.

  • Eugen spune:

    Am crezut că noul primar o să pună cat de cat la punct unele lucruri de care noi piteștenii nu am fost mulțumiți de ce au făcut vechii edili, dar surpriza, e mai rău că în trecut. Domnule primar cui dați socoteala de cum se cheltuiesc banii adunați de la noi prin taxe și impozite ? Când iești pe strada nu aveți rușine fata de oamenii care au așteptări de la d-voastră ? Consultati-ne și pe noi, că doar de aceea ați primit votul nostru.

  • Criss spune:

    Afisul electoral era cu promisiunea festivalurilor din lunca, s-a tinut de promisiune pana acum! Ati votat mici, bere , balciuri si festivaluri, acum de ce sa va mai plangeti cand v-a dat ce v-a promis ?!

Donaris 570×90