NOR CURIER 930X122

acorduri execuție branșament

Primăria Pitești, anunț de ultimă oră!

Din 18.04.2023, acordurile pentru execuția branșamentului/racordului la rețele tehnico-edilitare de pe raza municipiului Pitești nu vor mai fi eliberate de către Direcția Arhitect Șef, din cadrul Primăriei Pitești, ci de Administrația Domeniului Public Pitești, prin Serviciul Tehnic și Problematica Mediului, conform HCL Nr.162/28.03.2023.

Pentru obținerea documentelor online, accesați site-ul: www.adp-pitesti.ro, secțiunea „Servicii online” – „Documente obținere acord execuție branșament/racord”.

După completarea anexelor 1 și 2 și a acordului privind prelucrarea datelor cu caracter personal, se atașează documentele solicitate și împreună se transmit pe adresa de e-mail: domeniupublicpitesti@yahoo.com sau se depun la sediul ADP Pitești, strada Obor, nr.3.

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0248 223 526, interior 124.

Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90